Ονομάζομαι Ευγενία Κυρέζη και είμαι Κλινικός ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής με μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο του Long Island στην Νέα Υόρκη ΗΠΑ. Ασκώ το επάγγελμα της ψυχολόγου στην Θεσσαλονίκη και κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου από το υπουργείο υγείας. Ο βασικός στόχος του blog μου είναι να σας δώσω μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα του εαυτού μου, των υπηρεσιών που παρέχω, καθώς και διάφορες λύσεις σε κοινά ψυχολογικά προβλήματα. Ο δεύτερος και επίσης σημαντικός στόχος μου είναι να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος επικοινωνίας μαζί σας. Πάντοτε προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερό μπορώ έτσι ώστε τα άρθρα του blog να είναι εύκολα να διαβαστούν να εκθέτω τις θέσεις μου και την ίδια στιγμή θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο ενημερωτικό γίνεται! Καλή ανάγνωση...

 

Τα απίστευτα οφέλη της ψυχοθεραπείας online

Θελήσατε ποτέ να μιλήσετε με έναν ειδικευμένο ψυχολόγο για κάποιο προσωπικό ζήτημα, αλλά απλά δεν μπορούσε να διαθέσει το χρόνο που χρειαζόταν; Δεν θέλατε να διαθέσετε τον χρόνο σας για να περάσουν από την ταλαιπωρία του να πάτε στο γραφείο του; Μήπως έχετε βρει το ιδανικό ψυχολόγο, αλλά το γραφείο του είναι μακρυά σας και δεν βολεύει να κλείσετε κάποιο ραντεβού για να πάτε; 

Προσβασιμότητα στη online θεραπεία

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ψυχοθεραπεία online έχει γίνει όλο και περισσότερο ένα πολύ αποτελεσματικός, διακριτικός και βολικός τρόπος για να πάρετε την βοήθεια ενός ειδικού. Ένας γρήγορα αυξανόμενος αριθμός πελατών μου έχει αρχίσει να συμμετέχει δυναμικά στην παροχή συμβουλών και ψυχοθεραπείας μέσω Skype, FaceTime και Google Hangout. Χρησιμοποιώ επίσης συνεδρίες online για όλους τους πελάτες μου που κάνουμε μαζί life coaching. Με τη δραστική αύξηση της χρήσης των κινητών συσκευών με Wi-Fi, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν με τους θεραπευτές τους ψυχολόγους τους και τους life coaches τους με τη χρήση έξυπνων προσωπικών συσκευών, όπως τα smartphones και τα tablets. Μια συνεδρία μπορεί πλέον να λάβει χώρα κυριολεκτικά σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει Wi-Fi και κάποιος χώρος όπου δεν μας ενοχλεί καποιος! 

Περισσότερα...

Πως να νικήσετε την χρόνια δυστυχία και ανησυχία

Είναι γεγονός ότι κάθε άτομο βιώνει σκαμπανεβάσματα σε όλη τη ζωή του. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι τείνουν να έχουν φυσικά θετικές προοπτικές στη ζωή, ενώ άλλοι φαίνεται να παλεύουν τακτικά με τη δυστυχία και την ανησυχία. Για τον πελάτη ο οποίος πάσχει από χρόνια δυστυχία και η ανησυχία, υπάρχουν επιλογές που μπορούν να εξετάσει και να δοκιμάσει για να δει αν μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση. Σε σοβαρές περιπτώσεις, το φάρμακο μπορεί να συστηθεί, αλλά υπάρχουν και κάποιες φυσικές λύσεις που θα πρέπει να διερευνηθούν και να θεωρηθούν είτε μαζί με το συνταγογραφόμενο φάρμακο ή ως εναλλακτική λύση. Πολλοί θεραπευτές πιστεύουν ότι τόσο η ευτυχία και η δυστυχία είναι καταστάσεις του πνεύματος και ότι μια ήρεμη κατάσταση μπορεί να επιτευχθεί με την ανάπτυξη νέων συνηθειών.

Περισσότερα...

Κάντε τις σχέσεις σας ευτυχισμένες

Η πιο σημαντική σχέση που ένα άτομο μπορεί να έχει είναι με την/τον σύζυγό τους. Σύμφωνοι, οι περισσότερες σχέσεις που οδηγούν σε γάμους αρχίζουν ρομαντικά, αλλά με ένα ψηλό εθνικό ποσοστό διαζυγίου του περίπου 50%, σαφώς χρειάζεται πολύ περισσότερα πράγματα από τον ρομαντισμό, ώστε να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί μια σχέση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές κοινής λογικής για το πως να κρατήσετε τις σχέσεις σας υγιείς και αναπτυσσόμενες. Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι γενικευμένες συμβουλές και μερικά ζευγάρια μπορεί να βρούν κάποια ιδέα πιο πολύτιμη και αποτελεσματική σε σχέση με άλλες.

Περισσότερα...

Κάνετε ψυχοθεραπεία για πάντα;

Όταν βρισκόμαστε σε ψυχοθεραπεία μπορεί μερικές φορές να φαίνεται σαν να έχει διαρκέσει μια ζωή. Συνεδρία μετά από συνεδρία φαίνεται να είναι επαναλαμβανόμενη και μερικοί μπορεί να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα. Αλλά η θεραπεία δεν θα πρέπει να γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Η θεραπεία θα πρέπει να εστιάσει στους στόχους και τα αποτελέσματα και να είναι σε θέση να φτάσει, ή τουλάχιστον, να μας βάλει στην στην πορεία προς την ολοκλήρωση. Ένα άρθρο γραμμένο τον Απρίλιο του 2012 το είχε θέσει πολύ σωστά.

Περισσότερα...

Το διαζύγιο και τα προβλήματά του

Φυσικά όταν κάποιος παντρεύεται ποτέ δεν σκέφτεται ότι θα χωρίσει, παρ' όλα αυτά ακόμα περισσότερο από το 20 τοις εκατό των νέων γάμων εξακολουθούν να καταλήγουν σε διαζύγιο μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια. Όπως πολλές άσχημες καταστάσεις της ζωής, το διαζύγιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ζευγάρια που κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, ήταν αγαπημένα καταλήγουν να γίνουν εχθρικά. Στη συνέχεια, ανάλογα με την διάρκεια του γάμου, η διαίρεση αυτών που αποκτήθηκαν κατά την διάρκειά του προσθέτει προβλήματα στη χαοτική διαδικασία ενός διαζυγίου. Μεταξύ εισαγγελέα και δικηγόρου τα ζευγάρια περνάνε έναν εφιάλτη.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online