Τα απίστευτα οφέλη της ψυχοθεραπείας online

Θελήσατε ποτέ να μιλήσετε με έναν ειδικευμένο ψυχολόγο για κάποιο προσωπικό ζήτημα, αλλά απλά δεν μπορούσε να διαθέσει το χρόνο που χρειαζόταν; Δεν θέλατε να διαθέσετε τον χρόνο σας για να περάσουν από την ταλαιπωρία του να πάτε στο γραφείο του; Μήπως έχετε βρει το ιδανικό ψυχολόγο, αλλά το γραφείο του είναι μακρυά σας και δεν βολεύει να κλείσετε κάποιο ραντεβού για να πάτε; 

Προσβασιμότητα στη online θεραπεία

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ψυχοθεραπεία online έχει γίνει όλο και περισσότερο ένα πολύ αποτελεσματικός, διακριτικός και βολικός τρόπος για να πάρετε την βοήθεια ενός ειδικού. Ένας γρήγορα αυξανόμενος αριθμός πελατών μου έχει αρχίσει να συμμετέχει δυναμικά στην παροχή συμβουλών και ψυχοθεραπείας μέσω Skype, FaceTime και Google Hangout. Χρησιμοποιώ επίσης συνεδρίες online για όλους τους πελάτες μου που κάνουμε μαζί life coaching. Με τη δραστική αύξηση της χρήσης των κινητών συσκευών με Wi-Fi, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν με τους θεραπευτές τους ψυχολόγους τους και τους life coaches τους με τη χρήση έξυπνων προσωπικών συσκευών, όπως τα smartphones και τα tablets. Μια συνεδρία μπορεί πλέον να λάβει χώρα κυριολεκτικά σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει Wi-Fi και κάποιος χώρος όπου δεν μας ενοχλεί καποιος! 

Μελέτες για τη online ψυχοθεραπεία

Μια σειρά από πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει σαφές όφελος για τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε ψυχοθεραπεία μέσω online συστημάτων. Μια μελέτη έδειξε σημαντική βελτίωση σε ασθενείς με συμπτώματα μετατραυματικού στρες μέσα 60 ​​ημέρες της θεραπείας, χρησιμοποιώντας ψυχοθεραπεία online. Τα αποτελέσματα μιας άλλης μελέτης, έδειξαν ότι η θεραπεία online μπορεί να είναι πιο επιτυχημένη και από τη θεραπεία με ραντεβού στο γραφείο. Η ψυχοθεραπεία online είναι απλά μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον τομέα της ψυχικής υγείας μετά το Prozac (πρόζακ). Από τον επιτυχημένο επαγγελματία που ταξιδεύει συχνά για εργασία και χρειάζεται τη συνοχή των online συνεδριών, στη μητέρα που στο σπίτι δεν είχε την δυνατότητα μιας μπέιμπι σίτερ, στους πελάτες μου που δεν επιθυμούν να αναγνωριστούν στην αίθουσα αναμονής, στον πελάτη μου που ανησυχεί για την βραδυνή οδήγηση για να βρεθεί στις συνεδρίες μας το βράδυ, στον πελάτη που ζει σε μια απομακρυσμένη περιοχή και ταξιδεύει συνεχώς, όλοι λαμβάνουν τις ίδιες ποιοτικές συνεδρίες μαζί μου στην online θεραπεία μας!

Ποιους αφορά

Προτρέπω όποιον σκέφτεται ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία on-line συνεδρία. Η θεραπεία online έχει την στήριξη, την καθοδήγηση και τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχετε τόσο προσβάσιμα όπως ποτέ πριν. Για να μάθετε περισσότερα για το πως η θεραπεία online μπορεί να σας βοηθήσει δείτε περισσότερα εδώ.

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online