Κάντε τις σχέσεις σας ευτυχισμένες

Η πιο σημαντική σχέση που ένα άτομο μπορεί να έχει είναι με την/τον σύζυγό τους. Σύμφωνοι, οι περισσότερες σχέσεις που οδηγούν σε γάμους αρχίζουν ρομαντικά, αλλά με ένα ψηλό εθνικό ποσοστό διαζυγίου του περίπου 50%, σαφώς χρειάζεται πολύ περισσότερα πράγματα από τον ρομαντισμό, ώστε να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί μια σχέση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές κοινής λογικής για το πως να κρατήσετε τις σχέσεις σας υγιείς και αναπτυσσόμενες. Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι γενικευμένες συμβουλές και μερικά ζευγάρια μπορεί να βρούν κάποια ιδέα πιο πολύτιμη και αποτελεσματική σε σχέση με άλλες.

Μικρές συμβουλές για ζευγάρια

Μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά: Στον παροξυσμό της καθημερινής μας ύπαρξης, μπορούμε να ξεχάσουμε να πούμε με σημασία στο ταίρι μας ότι αυτός ή αυτή είναι που έχει σημασία για μας. Απλές μικρές εκφράσεις, όπως "Σου πάει πολύ αυτό το φόρεμα!" ή "Αυτό το χρώμα του πουκαμίσου πραγματικά αναδεικνύει τα όμορφα μπλε μάτια σου!" Δεν είναι μόνο ευχάριστο να ακούμε, αλλά με τέτοια λόγια λέτε στον σύντροφό σας ότι εξακολουθείτε να τον βλέπετε ως ένα ιδιαίτερο και ελκυστικό πρόσωπο. Και ποιος δεν θέλει να το ακούσει αυτό;

Βρείτε κοινό έδαφος, αλλά ταυτόχρονα δώστε του/της περιθώριο: Υπάρχει ένας λόγος που είσαστε και οι δύο μαζί. Όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά, θα ήταν πιθανώς μια ευχάριστη έκπληξη και είμαι σίγουρη ότι βρήκατε πολλά πράγματα που σας ενώναν, ταυτόχρονα με τη μοναδικότητα του άλλου ατόμου να είναι μια ελκτική δύναμη. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι τα συναρπαστικά πράγματα που βρήκατε να είναι διαφορετικά στο ταίρι σας στην αρχή, είναι αυτά που γίναν ενοχλητικά αργότερα στη ζωή. Δείτε την αλήθεια, δεν θέλετε για εταίρο ένα είδωλο σας, αλλά σίγουρα θέλετε κάποιον που καταλαβαίνει και αισθάνεται για εσάς, υποστηρίζει τα πράγματα που σας κινητοποιούν και σας ενεργοποιούν.

Πάντα νέος, πάντα επιθυμητός: Πριν να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, είχατε απολαύσει αρκετές νύχτες μαζί και κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούσατε να περιμένετε για το πότε θα έρθει η στιγμή για να ξαναβρεθείτε και να κοιτάξετε μέσα στα μάτια του άλλου. Ακριβώς επειδή έχετε αποφασίσει να ζήσετε μαζί και ίσως ακόμα και να δημιουργήσετε οικογένεια δεν σημαίνει ότι οι νύχτες θα πρέπει να εξαφανιστούν. Θα πρέπει να βγαίνετε ραντεβού τουλάχιστον μια φορά τη εβδομάδα (ή και συχνότερα). Ίσως να αναλαμβάνετε εκ περιτροπής την επιλογή του τόπου του ραντεβού. Φροντίστε να είναι μυστηριώδης, διασκεδαστικό και συναρπαστικό!

Μη φοβάστε τις συμβουλές: Δουλεύοντας με έναν σύμβουλο ζευγαριών μπορεί να αλλάξει μια σχέση οξίνισης! Ακόμη και αν τα πράγματα είναι καλά στη σχέση σας, μπορεί απλά να ακούσετε και τη γνώμη ενός εμπειρογνώμονα. Οι γάμοι δεν καταρρέουν μέσα σε μια νύχτα. Ανοίγοντας τη σχέση σας σε έναν εξειδικευμένο θεραπευτή, μπορείτε να αποκτήσετε καθοδήγηση και ιδέες για το πώς να παραμείνει ο γάμος σας ολοκληρωμένος και δυνατός. Ακριβώς όπως επισκέπτεστε ένα γιατρό για να κάνετε ένα τσεκ-απ για τη σωματική υγεία σας, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για την υγεία του γάμου σας ή κάποιας άλλης σχέσης.

Πετύχετε στην σχέση σας

Τέλος, να έχετε κατά νου ότι υπήρξαν αρκετές επιτυχημένες σχέσεις σε όλο τον κόσμο και ότι μια σχέση για όλη μας την ζωή δεν είναι απλώς μια φαντασίωση. Είναι πραγματικό, και είναι στο χέρι σας.  Αν το βάλετε στο μυαλό σας και ακολουθήσετε μερικές απλές και λογικές συμβουλές θα μπορέσετε να δώσετε δύναμη και διάρκεια στη σχέση σας!

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online