Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για μένα. Παρακαλώ γράψτε την πολύτιμη γνώμη / κριτική σας για τις υπηρεσίες μου. Να είστε όσο περισσότερο ηλικρινείς μπορείτε. Παρακάτω δείτε μερικές γνώμες / κριτικές από πελάτες μου:

Best thing you can do after work: VISIT JEANNIE. She might be a pain in the ass from time to time but mostly she simple makes you laugh and be happy. She is the best medicine for exhausted people. FUN FUN FUN :D
 
08 Ιουνίου 2015
από : Philipp
Η Ευγενία εκτός από υπέροχος άνθρωπος είναι κ μια αξιόλογη κ γεμάτη γνώσεις ψυχολόγος, έχοντας ήδη δοκιμάσει συνεδρίες με άλλους ψυχολόγους μπορώ να πω με σιγουριά οτι ήταν η μόνη που με βοήθησε να προχωρήσω στη ζωή μου θεραπεύοντας προσωπικά ζητήματα και κρίσης πανικού! Δουλέψαμε αρκετά κ με μεγάλη επιτυχία! Ευγενία συνέχισε την υπέροχη εργασία σου..ώστε να βλέπουμε όλοι την φωτεινή πλευρά της ζωής κ του εαυτού μας. Σ' ευχαριστώ!
 
07 Ιουνίου 2015
από : Ειρήνη
Η Ευγενία έκανε ότι κανένας άλλος ψυχολόγος δεν μπόρεσε.... Μου έδωσε πίσω την ζωή μου ! ! Για πολύ καιρό έβλεπα διάφορους ψυχολόγους που το μόνο που έκαναν ήταν να με ακούνε χωρίς να προσπαθούν να μου δώσουν κάποια λύση στο πρόβλημά μου. Όλοι, σε γενικές γραμμές είχαν διαγνώσει ότι πάσχω από κατάθλιψη αλλά δεν μπορούσαν να συνδεθούν μαζί μου και να με βγάλουν από το αδιέξοδό μου. Η Ευγενία από την πρώτη κιόλας συνεδρία μας με γέμισε αισιοδοξία για τον εαυτό μου. Μέσα σε λίγο χρόνο είχε καταφέρει να με κάνει να αισθάνομαι και πάλι δυνατός γεμάτος αυτοπεποίθηση ! Σήμερα πια έχω τον πλήρη έλεγχο της ζωής μου και πιστεύω πως μπορώ να κάνω τα πάντα ! ! ! Ευγενία μου σε ευχαριστώ.... Μου έδωσες πίσω την ζωή μου...!
 
05 Ιουνίου 2013
από : Γιάννης
From the moment that I first stepped into her office, I felt that I had arrived at a place of therapy and hope. With Eugenia's guidance, specific techniques and concrete exercises to practice, for the first time I began to feel as though I was able to regain a sense of control in my life…. regard Eugenia as a consummate professional, readily accessible to her clients. She shows a deep and caring interest, and is uniquely creative and thoughtful in her manner of treatment. Her perceptive diagnosis in my case was a literal lifesaver. What good fortune it was for me to have become her client. She has given me hope and a future!
 
12 Απριλίου 2008
από : Mary D.
Η αξιολόγηση και η συμβουλευτική που είχα από την Ευγενία ήταν εξαιρετική. Η Ευγενία με καθοδήγησε και με ενθάρρυνε να αναπτύξω τον ευτό μου πέρα από κάθε μου προσδοκία! Η σκέψη και φροντίδα που αφιερώνει στην πρακτική της, και ειδικότερα, η προσοχή που δίνει στη δημιουργία ενός ζεστού, ασφαλούς και γεμάτο εμπιστοσύνη περιβάλλον, με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα για να ξεπεράσω προβλήματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν σε θέση να τα ξεπεράσω.
Την ευχαριστώ πολύ και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
24 Ιουλίου 2004
από : Μάριος
Για πολύ καιρό είχα προβλήματα με τον γάμο μου. Είχα συνεδρίες με άλλους ψυχολόγους αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια λύση στο πρόβλημά μου. Με την Ευγενία από τη αρχή είδα βελτίωση στη σχέση μου. Σήμερα είμαι ευτυχισμένη και πάλι με τον άνδρα και τα παιδιά μου ! Είναι η καλύτερη ψυχολόγος και την συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
15 Μαρτίου 2001
από : Μαρία
Η Ευγενία από το πρώτο μας ραντεβού ήταν για μένα ο άνθρωπος που μπορούσα να του πω τα πάντα!
Για πολύ καιρό είχα κατάθλιψη και αισθανόμουν ότι η ζωή μου είχε φτάσει στο τέλος της. Δουλέψαμε μαζί και σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Είμαι και πάλι ελεύθερος ! ! !
Ευγενία μου σε ευχαριστώ.
 
28 Μαΐου 2000
από : Αντώνης

<< Αρχή Προηγούμενο 1 Επόμενο Τελευταίο >>

Σελίδα 1 από 1


Υποβάλετε την γνώμη σας
* τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Όνομα:*
Διεύθυνση Email:*
Κωδικός ασφαλείας:
Πληκτρολογήστε κωδικό:*
Γράψτε την γνώμη ή την κριτική σας εδώ:*

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online