Εξειδίκευση στην ψυχολογία και ψυχοθεραπεία.Προσέγγιση στην ψυχολογία - ψυχοθεραπεία

Κάθε εξειδίκευσή μου ως ψυχολόγος αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα πολλών χρόνων κλινικής εμπειρίας, κατάρτισης και έρευνας. Θέλω επίσης να τονίσω, ωστόσο, ότι κάθε ειδικότητα προέκυψε επίσης ως απάντηση στην προσωπική μου εμπειρία, σε μια κρίσιμη ανάγκη από τη δική μου ζωή σε κάποιο σημείο της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η ανάγκη δεν καλύπτονταν επαρκώς στον τομέα της ψυχοθεραπείας. Αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που με ενέπνευσε να αναπτύξω ένα καινοτόμο και άκρως αποτελεσματικό μοντέλο παροχής ψυχοθεραπείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών αυτών που αναζητούν βοήθεια στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ADD) / διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με υπερκινητικότητα / παρορμητικότητα (ADHD) σε ενήλικες και εφήβους: Διάγνωση και Treatment. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία για ADD και ADHD.

Κατάθλιψη και διπολική διαταραχή σε ενήλικες και εφήβους: Διάγνωση και θεραπεία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία για την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή.

Εξαρτήσεις / εθισμούς: Κατάχρηση αλκοόλ και της εξάρτησης / κατάχρησης ναρκωτικών και της εξάρτησης σε εφήβους και ενήλικες, καθώς και όλες οι διαταραχές που ταξινομούνται ως εθισμοί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία για εξαρτήσεις.

Συμβουλευτική σχέσεων: Για οικογένιες και ζευγάρια, ζητήματα γονέα-παιδιού, καθώς και κάθε άλλη μεγάλη μορφή δυσλειτουργίας σε μια σημαντική σχέση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεραπεία ζευγαριών και την παροχή συμβουλών γάμου.

Προσέγγιση στην ψυχολογία και ψυχοθεραπείαΙσορροπημένη Ψυχοθεραπεία

Χρησιμοποιώ μια σαφώς πολύ διαφορετική προσέγγισή στην ψυχοθεραπεία και το life coaching σε πολλούς τρόπους. Συνεργάζομαι με τον πελάτη με τον πελάτη ώστε να μου αποκαλύψει τα συνήθη πρότυπα της αρνητικής σκέψης του και τα συναισθήματα που τον κυριεύουν και τον κάνουν ευάλωτο σε ψυχικές διαταραχές της διάθεσης όπως η κατάθλιψη, οι διαταραχές εθισμού και χρόνια προβλήματα σχέσης, χρησιμοποιώντας το βασικό μοντέλο με στόχο την αλλαγή που θα ήθελα να το ονομάσω θεραπεία γνωστικής συμπεριφοράς. Μετά από την διάγνωση, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη ενός νέου συστήματος πεποιθήσεων για εσάς με πολύ πιο υγιείς σκέψεις και συναισθήματα που πραγματικά θα ελαχιστοποιήσουν το άγχος και την κατάθλιψη ώστε να αποτρέψουμε οποιοδήποτε υποτροπιασμό. Το  πιο σημαντικό στάδιο είναι το επόμενο που ξεκινάει από εκεί όπου οι παραδοσιακές προσεγγίσεις της γνωστικής λειτουργίας σταματούν και αντί απλά το άτομο να διδαχθεί μια πιο ορθολογική, ή ακόμα μια πιο θετική σκέψη, σας καθοδηγώ να αναπτύξετε τις πεποιθήσεις που πραγματικά θα δώσουν στη ζωή σας περισσότερο νόημα.

Δωρίστε στον ευτό σας την καλύτερη δυνατή ψυχοθεραπεία!

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης είμαι σε θέση να σας εγγυηθώ πως η αντιμετώπιση των ψυχικών σας προβλημάτων θα γίνει σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, φροντίδας και αγάπης προς εσάς και τους στόχους σας στην ζωή! Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη ελάτε τώρα σε επαφή μαζί μου για να κάνετε την αρχή και να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο. 

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

ή

Γράψτε μου...

Τι γράψανε για μένα...

Ώρες Γραφείου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 πμ - 09:00 μμ

Σάββατο

09:00 πμ - 02:00 μμ

Τηλέφωνα:

Τηλ: 2310 771 292

Κιν: 6977-931-287

Διεύθυνση:

Τριών Ιεραρχών 16

56224, Θεσσαλονίκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online
Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο Online